Стаклена Чаша со Дедо Мраз

150,00 ден

Нека оваа сезона биде уште помагична со слатки напитоци во највеселата чаша со Дедо Мраз.

Материјал: Стакло

2 на залиха

Опис

Нека оваа сезона биде уште помагична со слатки напитоци во највеселата чаша со Дедо Мраз.

Материјал: Стакло