SANTA!! I KNOW HIM! – БАНЕР НА ПЛАТНО

450,00 ден

Имајте весели празници! Овој рачно изработен банер од платно е совршен додаток на вашиот празничен декор!

Инспирирани од еден од нашите омилени Божиќни филмови, Elf, овој „Santa!! I know him!’ банер на платно е забавна Божиќна декорација што треба да ја закачите во вашиот дом оваа празнична сезона.

Сошиен, нацртан и екранизиран рачно на природно платно од 100% памук!

Забелешка: Секој банер се изработува рачно по нарачка, може да има варијации во буквите при секој печат.

Материјал: природно платно, 100% памук.

Опис

Имајте весели празници! Овој рачно изработен банер од платно е совршен додаток на вашиот празничен декор!

Инспирирани од еден од нашите омилени Божиќни филмови, Elf, овој „Santa!! I know him!’ банер на платно е забавна Божиќна декорација што треба да ја закачите во вашиот дом оваа празнична сезона.

Сошиен, нацртан и екранизиран рачно на природно платно од 100% памук!

Забелешка: Секој банер се изработува рачно по нарачка, може да има варијации во буквите при секој печат.

Материјал: природно платно, 100% памук.

Големина: А4 (210mm x 297mm)