Новогодишен Украс – Дедо Мраз

190,00 ден

Магичен новогодишен украс кој останува во наследство и се пренесува од генерација на генерација. Наменет за прераскажување на магичните новогодишни бајки и бескрајни и весели детски игри. Направете ја новогодишната атмосфера магична со нашиот џуџест Дедо Мраз кој живее во магичната куќарка и таму ги изработува сите играчки за децата низ целиот свет.

Материјал: текстил

3 на залиха

Опис

Магичен новогодишен украс кој останува во наследство и се пренесува од генерација на генерација. Наменет за прераскажување на магичните новогодишни бајки и бескрајни и весели детски игри. Направете ја новогодишната атмосфера магична со нашиот џуџест Дедо Мраз кој живее во магичната куќарка и таму ги изработува сите играчки за децата низ целиот свет.

Материјал: текстил