НАМАЛЕНИЕ

Грижа за Себе: Мама, ти можеш! – ПЛАНЕР

300,00 ден

Грижа за себе, можеби една од најважните работи кои ни помагаат да се чувствуваме подобро.

Ако сте заборавиле на важноста на грижата за себе, не грижете се, тука сме да ве потсетиме. 🤍

Овој планер е направен од две мајки кои се потсетија на важноста на грижата за себе на потешкиот начин. Наменет е за секоја мајка, затоа што мајките се најсилните луѓе на светот.

Мама, ти можеш! ✨

Посвети си внимание на себе со помош на овој прекрасен планер кој ќе ти овозможи полесно да ги постигнеш твоите идеи и цели и ќе ти помогне полесно да го организираш твоето време.

Планерот содржи страници за планирање на месечно и неделно ниво, страници за забелешки, мотивациони пораки за секој квартал од годината, vision board и календар со празници и денови важни за сите мајки.

Нашето мото е: направи време за себе, за потоа да може да им посветиш време и на другите околу тебе.

Направено со многу љубов од @ilinapzaturoski и @iva_kitanovska

2 на залиха

Опис

Грижа за себе, можеби една од најважните работи кои ни помагаат да се чувствуваме подобро.

Ако сте заборавиле на важноста на грижата за себе, не грижете се, тука сме да ве потсетиме. 🤍

Овој планер е направен од две мајки кои се потсетија на важноста на грижата за себе на потешкиот начин. Наменет е за секоја мајка, затоа што мајките се најсилните луѓе на светот.

Мама, ти можеш! ✨

Посвети си внимание на себе со помош на овој прекрасен планер кој ќе ти овозможи полесно да ги постигнеш твоите идеи и цели и ќе ти помогне полесно да го организираш твоето време.

Планерот содржи страници за планирање на месечно и неделно ниво, страници за забелешки, мотивациони пораки за секој квартал од годината, vision board и календар со празници и денови важни за сите мајки.

Нашето мото е: направи време за себе, за потоа да може да им посветиш време и на другите околу тебе.

Направено со многу љубов од @ilinapzaturoski и @iva_kitanovska

 

Број на страници: 50

Дизајн, концепт и изработка: Илина Пејоска Затуроски и Ивана Китановска за БЕБЕБОКС ДООЕЛ

Печати: Ин Дизајн Студио