Сет Книги: Во Светот на Бајките

420,00 ден

Најубавите приказни за најубавите почетоци во читање за сите првачиња.

Прекрасно изненадување со овој сет од две книги: Мојата голема книга со најубавите бајки и Моите големи 3Д изненадувања во Земјата на Самовилите.

Мојата голема книга со најубави бајки е прекрасна џиновска сликовница која содржи неколку познати приказни за сите деца, лесно читливи за почетници и претставени низ слики.

 

 

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Најубавите приказни за најубавите почетоци во читање за сите првачиња.

Прекрасно изненадување со овој сет од две книги: Мојата голема книга со најубавите бајки и Моите големи 3Д изненадувања во Земјата на Самовилите.

Мојата голема книга со најубави бајки е прекрасна џиновска сликовница која содржи неколку познати приказни за сите деца, лесно читливи за почетници и претставени низ слики.