Сет Книги: Нови Приказни (Бата Прес)

600,00 ден

Најубавите приказни за најубавите почетоци во читање за сите првачиња.

Прекрасно изненадување со овој сет од две книги: Го видовте ли моето шарено глувче? и Фармерот Борис (ги учиме бројките низ рима).

 

 

 

1 на залиха

Опис

Најубавите приказни за најубавите почетоци во читање за сите првачиња.

Прекрасно изненадување со овој сет од две книги: Го видовте ли моето шарено глувче? и Фармерот Борис (ги учиме бројките низ рима).