Сет Книги: Палешка и Мојата Мајка

330,00 ден

Најубавите приказни за најубавите почетоци во читање за сите првачиња.

Прекрасно изненадување со овој сет од две книги: Палешка (приказна сложувалка) и Мојата мајка.

 

 

 

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Најубавите приказни за најубавите почетоци во читање за сите првачиња.

Прекрасно изненадување со овој сет од две книги: Палешка (приказна сложувалка) и Мојата мајка.