Шарено Марено

490,00 ден

Детска поезија со прекрасни илустрации.
Оригинален наслов на книгата : Шарено марено
ИСБН : 978-608-259-177-3
Година на издавање : 2018
Издавачка куќаЛиби
Број на страни: 72
Димензии : 240×300
Корица : тврда

5 на залиха

Опис

Оригинален наслов на книгата : Шарено марено
ИСБН : 978-608-259-177-3
Година на издавање : 2018
Издавачка куќаЛиби
Број на страни: 72
Димензии : 240×300
Корица : тврда