Размислувај како Шерлок Холмс

360,00 ден

На половина пат помеѓу прирачник и разиграна лабораториска вежбанка, Размислувај како Шерлок Холмс е патување низ раскажување, активности и игри со кои ќе откриеш како да го вежбаш твојот ум за набљудување, логика, концентрација и  селективна меморија, следејќи ги трагите на најгенијалниот детектив на сите времиња.

5 на залиха

Опис

На половина пат помеѓу прирачник и разиграна лабораториска вежбанка, Размислувај како Шерлок Холмс е патување низ раскажување, активности и игри со кои ќе откриеш како да го вежбаш твојот ум за набљудување, логика, концентрација и  селективна меморија, следејќи ги трагите на најгенијалниот детектив на сите времиња.

Оригинален наслов на книгата : Размислувај како Шерлок Холмс
ИСБН : 978-608-247-712-1
Година на издавање : 2021
Издавачка куќаЛиби
Број на страни: 96
Димензии : 165х235
Корица : мека