СИЛИКОНСКИ СЕТ ИГРАЧКИ ЗА ПЛАЖА | O.B. Designs

1.800,00 ден

Силиконски сет за играње на плажа изработен од висококвалитетен мек силиконски медицински материјал.

НАПРАВЕНИ ЗА ЛЕТО
Силиконски сет за играње на плажа е идеален за долги летни денови покрај море или езеро. Направен од висококвалитетен мек силиконски медицински материјал (силикон за храна), нашиот сет за играчки на плажа вклучува кофа со издржливи, долги рачки, 1 лопатка и 5 калапи за вашите малечки да ја ослободат својата креативност.
Сетот доаѓа спакуван во биоразградлива картонска кутија.

ДЕТАЛИ И СПЕЦИФИКАЦИИ:
Погоден за возраст од 8м+
Направено етички од производител кој е ревидиран од BSCI
Материјали: 100% силикон за храна, нетоксичен и без БПА
Димензии 19 x 19 x 22 cm

БЕЗБЕДНОСТ:
Производите на O.B. Designs се направени според највисоките стандарди, но доколку се користат неправилно и се случи кршење, тие може да станат опасност од задушување. Ве молиме проверете пред секоја употреба и фрлете го при првиот знак на абење. Не менувајте на кој било начин и секогаш користете го под надзор на возрасен. Проверете го производот за дефекти пред употреба. Не оставајте со бебиња без надзор или кога спиете.

Направено во Кина. Дизајниран во Бајрон Беј, Австралија.

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Силиконски сет за играње на плажа изработен од висококвалитетен мек силиконски медицински материјал.

НАПРАВЕНИ ЗА ЛЕТО
Силиконски сет за играње на плажа е идеален за долги летни денови покрај море или езеро. Направен од висококвалитетен мек силиконски медицински материјал (силикон за храна), нашиот сет за играчки на плажа вклучува кофа со издржливи, долги рачки, 1 лопатка и 5 калапи за вашите малечки да ја ослободат својата креативност.
Сетот доаѓа спакуван во биоразградлива картонска кутија.

ДЕТАЛИ И СПЕЦИФИКАЦИИ:
Погоден за возраст од 8м+
Направено етички од производител кој е ревидиран од BSCI
Материјали: 100% силикон за храна, нетоксичен и без БПА
Димензии 19 x 19 x 22 cm

БЕЗБЕДНОСТ:
Производите на O.B. Designs се направени според највисоките стандарди, но доколку се користат неправилно и се случи кршење, тие може да станат опасност од задушување. Ве молиме проверете пред секоја употреба и фрлете го при првиот знак на абење. Не менувајте на кој било начин и секогаш користете го под надзор на возрасен. Проверете го производот за дефекти пред употреба. Не оставајте со бебиња без надзор или кога спиете.

Направено во Кина. Дизајниран во Бајрон Беј, Австралија.