Велигденски Силиконски Модли

250,00 ден

Направете ги најубавите Велигденски колачи со силиконските модли во форма на јајце. Може да бидат чоколадни или од пандишпан, изборот е Ваш.

Силиконските модли може да се употребуваат на температура од -40 до 230 степени целзиусови, во фрижидер, релна и микрибранова. Може да се мијат рачно или во машина за садови.

 

1 на залиха

Опис

Направете ги најубавите Велигденски колачи со силиконските модли во форма на јајце. Може да бидат чоколадни или од пандишпан, изборот е Ваш.

Силиконските модли може да се употребуваат на температура од -40 до 230 степени целзиусови, во фрижидер, релна и микрибранова. Може да се мијат рачно или во машина за садови.