Заспаната убавица

200,00 ден

Аурора била млада и убава принцеза. Веднаш по нејзиното раѓање, лошата вештерка фрлила страшна клетва. За да ја заштитат од
проклетството, нејзините три куми, самовили, jа одгледале во мала колиба длабоко во шумата.
Се било убаво додека не наполнила шеснаесет години, кога сретнала убаво и шармантно момче по име Филип…

2 на залиха

Опис

Аурора била млада и убава принцеза. Веднаш по нејзиното раѓање, лошата вештерка фрлила страшна клетва. За да ја заштитат од
проклетството, нејзините три куми, самовили, jа одгледале во мала колиба длабоко во шумата.
Се било убаво додека не наполнила шеснаесет години, кога сретнала убаво и шармантно момче по име Филип…
Автор: Дизни
Издавач: Просветно дело | Јазик: Македонски | Година: 2013
Оригинален наслов: Sleeping Beauty | Корица: Мека