Учителот од Смилево

150,00 ден

Производител : Стрип Квадрат ДОО

 

УЧИТЕЛОТ ОД СМИЛЕВО е сликовница во која на интересен начин е опишан животот на еден од нашите најистакнати војводи и директен учесник во Илинденското востание, Даме Груев.

Автор: Никола Темков, Никола Николовски

 

Издавач: Стрип Квадрат | Јазик: Македонски | Година: 2014
Оригинален наслов: Учителот од Смилево | Бр. на страни: 28 | Димензии: 30 | Корица: мека

1 на залиха

Опис

Производител : Стрип Квадрат ДОО

 

УЧИТЕЛОТ ОД СМИЛЕВО е сликовница во која на интересен начин е опишан животот на еден од нашите најистакнати војводи и директен учесник во Илинденското востание, Даме Груев.

Автор: Никола Темков, Никола Николовски

 

Издавач: Стрип Квадрат | Јазик: Македонски | Година: 2014
Оригинален наслов: Учителот од Смилево | Бр. на страни: 28 | Димензии: 30 | Корица: мека