Superman: Супермен против Бизаро

150,00 ден

Супермен има неверојатна и необична моќ. Тој е роден на планетата Криптон. Бизаро доаѓа од планетата наречена Светот на Бизаро. Таа наликува на нашата планета Земја, но таму се е спротивно. Бидејќи Бизаро прави лоши постапки и наштетува, Супермен мора да го спречи во тоа. Како? Откријте вие!

1 на залиха

Опис

Супермен има неверојатна и необична моќ. Тој е роден на планетата Криптон. Бизаро доаѓа од планетата наречена Светот на Бизаро. Таа наликува на нашата планета Земја, но таму се е спротивно. Бидејќи Бизаро прави лоши постапки и наштетува, Супермен мора да го спречи во тоа. Како? Откријте вие!