Superman: Бегство од ФАНТОМСКАТА ЗОНА

170,00 ден

Генералот Зод и неговите следбеници се ослободиле од Фантомската зона и тргнале да се одмаздат. Дали Супермен заедно со бетмен и со жената чудо ќе биде во можност да ги спречи криминалците од Криптон пред да биде премногу доцна?

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Генералот Зод и неговите следбеници се ослободиле од Фантомската зона и тргнале да се одмаздат. Дали Супермен заедно со бетмен и со жената чудо ќе биде во можност да ги спречи криминалците од Криптон пред да биде премногу доцна?