Зајачето што сака да заспие

250,00 ден

Една од најпродаваните книги за деца во светот. Нова, иновативна приказна, која користи психолошки техники за побрзо да го успие детето. Следете ја приказната за зајачето Роџер кое е уморно и сака да заспие, и дозволете и вашето дете да заспие со него.

1 на залиха

Опис

Една од најпродаваните книги за деца во светот. Нова, иновативна приказна, која користи психолошки техники за побрзо да го успие детето. Следете ја приказната за зајачето Роџер кое е уморно и сака да заспие, и дозволете и вашето дете да заспие со него.