КНИГА ЗА ЏУНГЛАТА

150,00 ден

Сликовница КНИГА ЗА ЏУНГЛАТА раскажува за детето Могли израснато меѓу волците. Со Багира и Балу тој ќе научи како да живее меѓу дивите животни и да се брани од оние кои сакаат да го повредат. Прекрасна адаптација за малите читатели.

Издавач Просветно Дело
Писмо Кирилица

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Сликовница КНИГА ЗА ЏУНГЛАТА раскажува за детето Могли израснато меѓу волците. Со Багира и Балу тој ќе научи како да живее меѓу дивите животни и да се брани од оние кои сакаат да го повредат. Прекрасна адаптација за малите читатели.

Издавач Просветно Дело
Писмо Кирилица