Новогодишен Украс – Оревокршачка (Војник)

220,00 ден

Безвременски керамички новогодишен украс кој останува во наследство и се пренесува од генерација на генерација. Наменет за прераскажување на магичните новогодишни бајки и бескрајни и весели детски игри. Направете ја новогодишната атмосфера магична со војникот од Оревокршачка, една од најпознатите новогодишни бајки инспирирана од балетот на Чајковски.

Комбинирајте ја со сликовницата Оревокршачка или со нашиот Новогодишен Календар за уште помагично доживување.

Материјал: керамика

2 на залиха

Опис

Безвременски керамички новогодишен украс кој останува во наследство и се пренесува од генерација на генерација. Наменет за прераскажување на магичните новогодишни бајки и бескрајни и весели детски игри. Направете ја новогодишната атмосфера магична со војникот од Оревокршачка, една од најпознатите новогодишни бајки инспирирана од балетот на Чајковски.

Комбинирајте ја со сликовницата Оревокршачка или со нашиот Новогодишен Календар за уште помагично доживување.

Материјал: керамика