Како да исплашиш чудовиште

400,00 ден

Смешна и забавна приказна за Отон Скакулецот и неговото другарче, кои ќе научат како да бидат храбри и како да го исплашат чудовиштето што се крие под креветот.

„Како да исплашиш чудовиште“ е уште една духовита авантура од перото на авторката на книгите за Грозовилата. За деца над петгодишна возраст.

1 на залиха

Опис

Смешна и забавна приказна за Отон Скакулецот и неговото другарче, кои ќе научат како да бидат храбри и како да го исплашат чудовиштето што се крие под креветот.

„Како да исплашиш чудовиште“ е уште една духовита авантура од перото на авторката на книгите за Грозовилата. За деца над петгодишна возраст.

Автор: Јана Бауер
Издавач: Артконект | Јазик: Македонски | Година: 2022
Оригинален наслов: Kako prestrašiti pošast / Jana Bauer | Бр. на страни: 32 | Димензии: 21 x 26 cm | Корица: тврда