Дина и Додо: книга со активности – Велигденска потрага

120,00 ден

Решавај и забавувај се со Дина и Додо! За деца од 5+ годишна возраст!

Низ вежбанките ќе најдеш многу забавни активности и загатки за решавање – од лавиринти и пронаоѓање разлнични или исти предмети, цртање од точка до точка, боење, до откривање скриени предмети и зборови, активности со броење и собирање и судоку загатки!

• За развој на логичките капацитети и способности кај децата

• За јакнење на концентрацијата

• За поттикнување на детската љубопитност, фантазија и креативност

5 на залиха

Опис

Решавај и забавувај се со Дина и Додо! За деца од 5+ годишна возраст!

Низ вежбанките ќе најдеш многу забавни активности и загатки за решавање – од лавиринти и пронаоѓање разлнични или исти предмети, цртање од точка до точка, боење, до откривање скриени предмети и зборови, активности со броење и собирање и судоку загатки!

• За развој на логичките капацитети и способности кај децата

• За јакнење на концентрацијата

• За поттикнување на детската љубопитност, фантазија и креативност

Оригинален наслов на книгата : Дина и Додо : книга со активности. 4, Велигденска потрага
ИСБН : 978-608-267-418-6
Година на издавање : 2022
Издавачка куќаЛиби
Број на страни: 24
Димензии : А4
Корица : мека