Зошто?

320,00 ден

Книга со прашања и со одговори за човечкото тело, храната, вселената, животните и за животната средина! На секоја страница има прозорчиња кои кријат изненадувања!

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Книга со прашања и со одговори за човечкото тело, храната, вселената, животните и за животната средина! На секоја страница има прозорчиња кои кријат изненадувања!

Категорија: Детска енциклопедија
Едиција:
Димензии: 246/225 mm- 10 стр.;тврд повез и илустрации во боја; прозорчиња