Wonder Woman: БРКОТНИЦА ВО МУЗЕЈОТ

150,00 ден

Жената-чудо беше повикана во Природонаучниот музеј да одржи кратко предавање за уметниоста во Стара Грција. Ненадејно нејзиното изложување беше прекинато од престрашениот чувар што избезумено извикуваше: – Помош, во галеријата со предмети од древна Индија се појави некаква дива ѕверка!

1 на залиха

Опис

Жената-чудо беше повикана во Природонаучниот музеј да одржи кратко предавање за уметниоста во Стара Грција. Ненадејно нејзиното изложување беше прекинато од престрашениот чувар што избезумено извикуваше: – Помош, во галеријата со предмети од древна Индија се појави некаква дива ѕверка!