Шумски Животни: Дрвена кутија со форми

450,00 ден

Дрвен сет за развојна и имагинативна игра.

Нашата кутија за сортирање форми ја поставува основата за високо ангажирана игра со бескрајни можности за практично учење. Кутијата содржи 4 форми со шумски животни кои ќе им помогнат на дечињата да ги развијат своите моторни вештини и да научат да препознаваат различни форми. Забавни со весели боички и еколошки.

Целиот сет е произведен од дрво.

Продуктот е изработен од дрво со нетоксични бои. Нашиот приоритет е безбедноста на децата и квалитетот на играчките, затоа производите на БЕБЕБОКС ги исполнуваат безбедносните стандарди на  EN71 и ASTM. Се препорачува за деца над 10 месеци.

2 на залиха

Опис

Дрвен сет за развојна и имагинативна игра.

Нашата кутија за сортирање форми ја поставува основата за високо ангажирана игра со бескрајни можности за практично учење. Кутијата содржи 4 форми со шумски животни кои ќе им помогнат на дечињата да ги развијат своите моторни вештини и да научат да препознаваат различни форми. Забавни со весели боички и еколошки.

Целиот сет е произведен од дрво.

Продуктот е изработен од дрво со нетоксични бои. Нашиот приоритет е безбедноста на децата и квалитетот на играчките, затоа производите на БЕБЕБОКС ги исполнуваат безбедносните стандарди на  EN71 и ASTM. Се препорачува за деца над 10 месеци.