Дрвена сложувалка со јадица и маркер: ЗЕЛЕНЧУК

400,00 ден

Дрвена сложувалка со форми на зеленчук кои можат да се ловат со магнетна јадица. Задната страна на таблата е наменета за пиши-бриши со магичен маркер.
Продуктот е изработен од дрво со нетоксични бои. Нашиот приоритет е безбедноста на децата и квалитетот на играчките, затоа производите на БЕБЕБОКС ги исполнуваат безбедносните стандарди на  EN71 и ASTM.

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Дрвена сложувалка со форми на зеленчук кои можат да се ловат со магнетна јадица. Задната страна на таблата е наменета за пиши-бриши со магичен маркер.
Продуктот е изработен од дрво со нетоксични бои. Нашиот приоритет е безбедноста на децата и квалитетот на играчките, затоа производите на БЕБЕБОКС ги исполнуваат безбедносните стандарди на  EN71 и ASTM.