Дрвена сложувалка: СТАЗА СО ГРАД

920,00 ден

Дрвена сложувалка стаза со подлога град.
Продуктот е изработен од дрво со нетоксични бои. Нашиот приоритет е безбедноста на децата и квалитетот на играчките, затоа производите на БЕБЕБОКС ги исполнуваат безбедносните стандарди на  EN71 и ASTM.

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Дрвена сложувалка стаза со подлога град.
Продуктот е изработен од дрво со нетоксични бои. Нашиот приоритет е безбедноста на децата и квалитетот на играчките, затоа производите на БЕБЕБОКС ги исполнуваат безбедносните стандарди на  EN71 и ASTM.