Дрвена сложувалка: Пожарникарско возило

200,00 ден

Дрвена сложувалка во форма на пожарникарско возило. Продуктот е изработен од дрво со нетоксични бои. Нашиот приоритет е безбедноста на децата и квалитетот на играчките, затоа производите на БЕБЕБОКС ги исполнуваат безбедносните стандарди на  EN71 и ASTM.

2 на залиха

Опис

Дрвена сложувалка во форма на пожарникарско возило. Продуктот е изработен од дрво со нетоксични бои. Нашиот приоритет е безбедноста на децата и квалитетот на играчките, затоа производите на БЕБЕБОКС ги исполнуваат безбедносните стандарди на  EN71 и ASTM.