Дрвена сложувалка со штрафчиња: возила

450,00 ден

Дрвена сложувалка со возила со штрафчиња. Продуктот е изработен од дрво со нетоксични бои. Нашиот приоритет е безбедноста на децата и квалитетот на играчките, затоа производите на БЕБЕБОКС ги исполнуваат безбедносните стандарди на  EN71 и ASTM. Се препорачува за деца над 3 години.

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Дрвена сложувалка со возила со штрафчиња. Продуктот е изработен од дрво со нетоксични бои. Нашиот приоритет е безбедноста на децата и квалитетот на играчките, затоа производите на БЕБЕБОКС ги исполнуваат безбедносните стандарди на  EN71 и ASTM. Се препорачува за деца над 3 години.