Дрвен воз

450,00 ден

Дрвен воз со локомотива и два вагони во различни бои со различни геометриски форми. Продуктот е изработен од дрво со нетоксични бои. Нашиот приоритет е безбедноста на децата и квалитетот на играчките, затоа производите на БЕБЕБОКС ги исполнуваат безбедносните стандарди на  EN71 и ASTM. Се препорачува за деца над 3 години.

1 на залиха

Опис

Дрвен воз со локомотива и два вагони во различни бои со различни геометриски форми. Продуктот е изработен од дрво со нетоксични бои. Нашиот приоритет е безбедноста на децата и квалитетот на играчките, затоа производите на БЕБЕБОКС ги исполнуваат безбедносните стандарди на  EN71 и ASTM. Се препорачува за деца над 3 години.