Животни од зоолошката градина

315,00 ден

Илустрации и звуци од сите животни што може да ги сретнете во зоолошката градина.

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Илустрации и звуци од сите животни што може да ги сретнете во зоолошката градина.

Категорија: Звучна книга
Едиција: книга со звук
Димензии: 195/185 mm-12 страници/ картонска корица и страници и модул со звуци