Велигден за нашето семејство е време за магија. Време на повторно раѓање, растење и славење, да размислуваме за добрите работи и да одвоиме време да ги цениме оние околу нас. И со оглед на многу работи што се случуваат во светот во моментов, поважно од кога било е да се најде магија во секојдневието. Велигден…