Добредојде, есен! Мислам дека не постои човек на светот кој не и се радува на есента. Таа свежина што ја носи есента после долгото топло лето заедно со нејзините златни бои ни создава некое убаво чувство на удобност и носталгија. Оваа сезона акцентот го ставаме на домашни брендови и рачни изработки. Повторно во продажба ги…