Добредојде, лето! Има нешто со доаѓањето на летото што не прави да се чувствуваме полесно и од пердув, забораваме на грижите и обврските и се препуштаме на уживањето. Оваа сезона имаме многу новитети. Повторно во продажба ги имаме нашите добро познати силиконски сетчиња за играње на плажа, меѓутоа овојпат под палката на Австралискиот бренд O.B….