Добредојде, есен! Мислам дека не постои човек на светот кој не и се радува на есента. Таа свежина што ја носи есента после долгото топло лето заедно со нејзините златни бои ни создава некое убаво чувство на удобност и носталгија. Оваа сезона акцентот го ставаме на домашни брендови и рачни изработки. Повторно во продажба ги…

Добредојде, лето! Има нешто со доаѓањето на летото што не прави да се чувствуваме полесно и од пердув, забораваме на грижите и обврските и се препуштаме на уживањето. Оваа сезона имаме многу новитети. Повторно во продажба ги имаме нашите добро познати силиконски сетчиња за играње на плажа, меѓутоа овојпат под палката на Австралискиот бренд O.B….